Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Köszöntöm Önt honlapunkon!

A SUGÁR Építőipari Kft. 1992-ban alakult, magánszemélyek részvételével. Az alapításunk óta főleg a megyében, valamint a Dél-Dunántúli Régióban folytatjuk tevékenységünket.

Munkánk jelentős része építőipari generál kivitelezés magasépítési területen. Jellemzően hagyományos épületszerkezetek építésével, de ezek mellett vasbeton és acélszerkezetű épületek generál kivitelezésével is foglakozunk (Ipari csarnokok, tornacsarnokok, oktatási és szociális létesítmények, hivatali épületek, borászatok, családi házak)

A tulajdonosok közel negyvenéves tapasztalataikat átadva, ma már fiatalos lendülettel övezett szakember gárdánk, a kor rugalmasságát és folyamatos szakmai fejlődését szem előtt tartva, végzi mindennapi tevékenységét társaságunk.

Munkatársaink között magas- és mélyépítőmérnökök, valamint technikusok, magasan képzett gyakorlattal rendelkező műszaki szakembergárda áll a megbízók rendelkezésére. A pénzügyi elszámolásokban, pályázati és közbeszerzési ügyintézésekben is jelentős segítséget tudunk nyújtani, hogy elősegítsük a projektek megvalósítását, előrehaladását.

Korszerű gép- és eszközpark áll rendelkezésünkre.

Korszerű gép- és eszközpark áll rendelkezésünkre.

Stabil beszállítói körrel rendelkezünk, valamint a piacon rólunk kialakult vélemény teszi társaságunkat kiemelkedően megbízható és üzleti szempontból rendkívül alacsony kockázatú partnerré. Ugyanilyen fontos, hogy stabilan képesek vagyunk önerőből finanszírozni a folyamatosan növekvő termelőmunkát.

A vezetőség folyamatosan figyel arra, hogy munkáink kimagasló minőséggel készüljenek, ezáltal bővül referenciánk és erősödik cégünk hírneve.

Keressen fel bennünket, vegye igénybe valamely szolgáltatásunkat, hogy Önt is elégedett partnereink között üdvözölhessük.

További jó böngészést oldalunkon és mielőbbi viszontlátást partnerünkként!

Deák Ferenc
ügyvezető